Αλλαγές στη διεξαγωγή των Αγώνων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγές στη διεξαγωγή των Διαδικτυακών Ομαδικών και Ατομικών Μαθητικών Αγώνων Ελλάδας - Κύπρου

· Η ημερομηνία των ατομικών μαθητικών αγώνων μετατοπίστηκε στο διάστημα 15-16 Ιουνίου 2020. Οι ομαδικοί μαθητικοί αγώνες δεν έχουν καμία τροποποίηση στο πρόγραμμά τους (30-31 Μαΐου).

· Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη, χωρίς παράβολο συμμετοχής.

· Διοργανωτές των Διαδικτυακών Ομαδικών & Ατομικών Μαθητικών αγώνων είναι η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία, η Novelty Mind Games και ο Σκακιστικός Όμιλος Λέων Κάντια και οι διοργανώσεις εντάσσονται στο project της FIDE checkmatecoronavirus.

· Η συμμετοχή είτε στους ατομικούς είτε στους ομαδικούς αγώνες θα δίνουν θέσεις στους συμμετέχοντες για την κλήρωση για 1500 εντυπωσιακά έπαθλα της FIDE, τα κορυφαία εκ των οποίων είναι 64+ ταξίδια για μια εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στην Ολυμπιάδα της Μόσχας το 2021!

· Στους Ομαδικούς Αγώνες, κύπελλα θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες και μετάλλια όλοι οι αθλητές των τριών πρώτων ομάδων ενώ στους Ατομικούς Αγώνες, μετάλλια θα λάβουν οι 6 πρώτοι ανά κατηγορία.

· Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία θα δώσει μέσω κλήρωσης τη δυνατότητα σε 40 μαθητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες να παρακολουθήσουν 3ωρες διαλέξεις των GM Στέλιου Χαλκιά και Δημήτρη Μαστροβασίλη με συγκεκριμένο σκακιστικό θέμα.


Εκτύπωση   Email